top of page

Acerca de

Certifikime Kozmetike TUV NORD Albania

   TE TJERA / KOZMETIKA   

├ Kozmetika

 ISO 22716

Siguri e Certifikuar – Prezantimi efektiv i Produktit me ISO 22716

Produktet kozmetike dhe te kujdesit per trupin jane produkte te ndjeshme sepse konsumatoret vendosen ne kontakt te drejtperdrejte me to.

Kerkesat per keto produkte jane jashtezakonisht te larta. Konsumatoret i kushtojne vemendje te veçante tolerances dhe sigurise se produktit.

Komiteti teknik ISO/TC 217 “Cosmetics” ka zhvilluar standardin e harmonizuar nderkombetarisht EN ISO 22716 per kete qellim.

※ EFfCI GMP

Bleresit po behen gjithnje e me te ndjeshem ndaj proceseve te prodhimit dhe perberesve te produkteve kozmetike.

Per te permbushur pritshmerite ne rritje te klienteve ne industri, Federata Evropiane e Prodhuesve te Lendeve te Para te Perberesve Kozmetike ka zhvilluar Standardin e Praktikes se Mire te Prodhimit (EFfCI GMP).

※ NATRUE

Kozmetika natyrale dhe organike eshte nje industri ne rritje.

NATRUE eshte nje sistem certifikimi me zhvillim te shpejte, i pavarur, qe funksionon nderkombetarisht per kozmetiken natyrale dhe organike.

Certifikimi NATRUE ju jep mundesine per te rritur besimin e klientevene produktet tuaja. Disa kliente madje e kane bere ate nje kerkese per furnitoret e tyre.

Certifikimi NATRUE behet si per lendet e para ashtu edhe per produktet e gatshme. Procesi eshte i njejte dhe ndjek procedura certifikimi te njohura gjeresisht.

TUV NORD ka ne portofolin e vet edhe shume certifikime te tjera per kozmetiken, sikurse ato Vegane, Bio, Organic , per cdo kerkese me specifike, Na Kontaktoni!

  KONTAKT PER PREVENTIV, INFORMACION.

Kerkesa u dergua me sukses!

bottom of page