Siguria Ushqimore ne Sezonin e Veres - Keshilla nga TÜV NORD Group

Reputacioni juaj eshte Ceshtja jone

Titujt e rrezikshem dhe lajmet problematike terheqin vemendjen ndaj cilesise ne industrine ushqimore dhe krijojne nje atmosfere pasigurie mes konsumatoreve dhe publikut te gjere. Sot, siguria ushqimore ka fituar nje rendesi absolute nga ferma tek pjata ndaj rekomandohet Certifikimi i Sigurise Ushqimore si prioritet per ushtrimin e aktivitetit ushqimor. Edhe ne Shqiperi, si ne shume vende te huaja, ka kompani qe certifikojne Manaxhimin e Sigurise Ushqimore sikurse Autoritete Ligjore qe rregullojne e monitorojne perftimin e ketyre certifikatave.

Per shume ndermarres, zgjedhja e partnerit te duhur certifikues, eshte vitale. TÜV NORD CERT eshte padiskutim Lideri ne Treg kur flitet per certifikimet e bazuara ne standarte te Sigurise Ushqimore ISO 22000, HACCP, FSSC 22000 sikurse IFS dhe BRC. Sistemi yne i brendshem i sigurise se cilesise garanton se ne jemi bartes te Akreditimeve me te fundit ne te gjitha standartet e mundshme. Klientet tane mund t’i besojne ekspertizes dhe besueshmerise sone ne cdo kohe. Duke filluar nga analizat e riskut, ne vleresimin e koncepteve te HACCP dhe kontrollin e implementimit te Sistemit te Manaxhimit te Sigurise Ushqimore.

 

Ne bejme boten tone me te sigurte  per ju, per klientet tuaj dhe per konsumatoret.

Me poshte gjeni nje Guideline - Udhezim praktik te keshillave themelore per t'u patur kujdes ne kontakt me ushqimin, sidomos ne vere.             Klikoni!

KUR BEJME PAZAR

KUR BEJME PAZAR

VEZA

Restaurant/Fast-Food/Catering

KUR HAME JASHTE

MISHI

NE DET/PIKNIK

PESHKU