top of page
TUV NORD Albania Inspektime Inspections

   INSPEKTIME DHE TESTIME   

Inspektime TUV NORD Albania.jpg
INSPEKTIME TEKNIKE

 

TÜV NORD eshte strukture e cila per me shume se 150 vite ka patur prioritet inspektimet teknike dhe vazhdon...

Me teper >>

tuv nord albania saldim.jpg
Testime Inspektime TUV NORD Albania
TESTIM STRUKTURA

 

Strukturat e salduara i nenshtrohen, si rregull, Direktivave Evropiane dhe Standardeve...

Me teper >>

  KONTAKT PER PREVENTIV, INFORMACION.

Kerkesa u dergua me sukses!

bottom of page