Publikimet Periodike

linkedin-logo-icon-65542.png

General Data Protection Regulation - nga data 25 Maj, 2018, eshte i detyrueshem per kompanite ne EU. Nisni trajnimet dhe pershtatjen e politikave tuaja ne kompani, me

TUV NORD GROUP.

Filloi Transformimi i Makinave me hidrokarbure ne makina elektrike. Transformimi do te jete i thjeshte e do te behet me kit-e te vecanta te predispozuara, per me shume klikoni ne TUV NORD GROUP.

Nje standart i ri per te luftuar korrupsionin eshte publikuar se fundmi. ISO 37001-2016 eshte standarti i pare nderkombetar per sistemin e manaxhimit anti-korrupsion, me TUV NORD GROUP.

Nga Qershori 2014, eshte kusht per kompanite prodhuese te produkteve apo konstruksioneve ne Alumin e Celik, te jene te certifikuar EN 1090 ne menyre qe produktet te jene te certifikueshme CE e te punojne ne te gjithe EU, sipas TUV NORD GROUP.

 Safety in a Digitalized World - cfare do te thote sot Siguri ne nje bote te lidhur online ne shume pajisje si Telefon, Kompjuter, Makine, etj.? Siguria ne boten digitale eshte nje nder prioritet 2018 per TUV NORD GROUP.

A mund te perdoren makinat elektrike per perdorim te perditshem? Sa eco-friendly jane keto mjete? A jane te sigurta? Sa do te kushtoje ushqyerja e tyre? E mbi te gjitha, a do te sakrifikohet shpejtesia dhe kenaqesia e drejtimit te makines? Ju ftojme te ndiqni intervisten e ekspertit tone ne TUV NORD GROUP.

Certifikata GlobalGAP eshte nje pasaporte e produkteve bujqesore per tregun nderkombetar. Ky certifikim favorizon sidomos prodhimet per eksport, ne fushen bujqesore. Vleresoni Konformitetin e produktit dhe Certifikohuni GLOBALGAP, me TUV NORD GROUP.

Botimi vjetor 2017 nga TUV NORD GROUP.  Njihuni me arritjet me te rendesishme ne nivel global, dhe me prioritetet per 2018 per komunitetin e biznesit, per nje Vit me te Sigurte.

SAFeaty - Siguria Ushqimore ne Vere
Publikim nr. 26, botuar me 22 Qershor 2017.

Per me shume, klikoni mbi figuren.

Keshillim, Teste, Certifikim nga TUV NORD
Publikim nr. 25, botuar me 06 Qershor 2017.

Per me shume, klikoni mbi figuren.

Certifikimi Produktit Ushqimor IFS V.6 
Publikim nr. 20, botuar me

23 Nentor 2016.

Per me shume, ju lutemi

klikoni mbi figuren.

ISO 14001:2015 - Versioni i ri dhe Ndryshimet.

Publikim nr. 15, botuar me

20 Prill 2016.

Per me shume, ju lutemi

klikoni mbi figuren.

Mbeshtetja jone per Produktet Shqiptare

Publikim nr. 10, botuar me

26 Tetor 2015.

Per me shume, ju lutemi

klikoni mbi figuren.

EMS: Environmental Management System

Publikim nr. 5, botuar me 2 Qershor 2015.

Per me shume, ju lutemi klikoni mbi figuren.

ne Fokus nga TUV NORD
Publikim nr. 24, botuar me 22 Maj 2017.

Per me shume, klikoni mbi figuren.

Test Certifikim Saldatoresh nga TUV NORD
Publikim nr. 23, botuar me 09 Maj 2017.

Per me shume, klikoni mbi figuren.

Certifikimi EVENT Management

Publikim nr. 19, botuar me

10 Tetor 2016.

Per me shume, ju lutemi

klikoni mbi figuren.

ISO 9001:2015 - Versioni i ri dhe Ndryshimet.

Publikim nr. 14, botuar me

6 Prill 2016.

Per me shume, ju lutemi

klikoni mbi figuren.

SIGURIA NE PUNE

Publikim nr. 18, botuar me

20 Shtator 2016.

Per me shume, ju lutemi

klikoni mbi figuren.

GOLD Standards CLIMATE - Testim Klima, Mjedisi, En.

Publikim nr. 13, botuar me

9 Dhjetor 2015.

Per me shume, ju lutemi

klikoni mbi figuren.

BS OHSAS 18001 Test & Certification

Publikim nr. 9, botuar me

7 Shtator 2015.

Per me shume, ju lutemi

klikoni mbi figuren.

Metallic Structure Test & Certification

Publikim nr. 8, botuar me

3 Gusht 2015.

Per me shume, ju lutemi

klikoni mbi figuren.

Trajnimi HACCP - TUV NORD

Publikim nr. 4, botuar me 20 Maj 2015.

Per me shume, ju lutemi klikoni mbi figuren.

Normat EUROCODE

Publikim nr. 3, botuar me 12 Maj 2015.

Per me shume, ju lutemi klikoni mbi figuren.

FSC CoC Certifikim per Kompani qe punojne me Dru, Leter etj
Publikim nr. 22, botuar me 20 Mars 2017.

Per me shume, klikoni mbi figuren.

International Anti-Bribery Management System ISO 37001 / Anti-Korrupsion 
Publikim nr. 21, botuar me

10 Janar 2017.

Per me shume, ju lutemi

klikoni mbi figuren.

Publikim nr. 17, botuar me

12 Gusht 2016.

Per me shume, ju lutemi

klikoni mbi figuren.

Pass with us - Oferte

Publikim nr. 16, botuar me

21 Qershor 2016.

Per me shume, ju lutemi

klikoni mbi figuren.

OK FUR KIDS: Struktura te Sigurta per Femije

Publikim nr. 12, botuar me

22 Nentor 2015.

Per me shume, ju lutemi

klikoni mbi figuren.

FSSC: Standarti Ushqimor per Mallrat ne Supermarket

Publikim nr. 11, botuar me

11 Nentor 2015.

Per me shume, ju lutemi

klikoni mbi figuren.

ISO 22000: Food Safety System

Publikim nr. 7, botuar me

3 Korrik 2015.

Per me shume, ju lutemi

klikoni mbi figuren.

Marka CE

Publikim nr. 2, botuar me

6 Maj 2015.

Per me shume, ju lutemi klikoni mbi figuren.

ISMS: Information Security Management System

Publikim nr. 6, botuar me

16 Qershor 2015.

Per me shume, ju lutemi

klikoni mbi figuren.

TUV NORD GROUP prezent ne Tirane

Publikim Hyres, botuar me

9 Prill 2015.

Per me shume, ju lutemi klikoni figuren.