top of page

Acerca de

Certifikime per produkte Eco-Bio TUV NORD in Albania

   CERTIFIKIME PRODUKTI   

BIO & EKO / CERTIFIKIME

 USHQIMORE

Certifikime te tjera Bio & Organic, qe mund te ofroje TÜV NORD GROUP jane:

 • Vegan products / produkte vegane,

 • GMO-free Products /  produkte pa organizma te modifikuara gjenetikisht,

 • Antibiotic free eggs / veze pa antibiotike,

 • Origjina Gjeografike per ushqime dhe pije,

 • Njih ushqimin tend (Know your meal) Standarti per sherbimin e ushqimit dhe turizmin,

 • Symbiotic Agriculture / agrikultura simbiotike,

 • Te tjera.

 

※ Jo Ushqimore

    § Tekstile:
 • GOTS - Global Organic Textile Standard

 • Textile Exchange: Tekstile biologjike OCS (OE100/OE Blended)

 • Textile Exchange: Tekstile e ricikluar GRS/RCS/CCS

 • Bio Habitat

 • Te tjera

 

     §  Kozmetike: 

 • Natrue

 • Mjekime nga agrikultura biologjike

 • Produkte vegan

 • Detergjente biologjike

 • Profume biologjike dhe natyrale

 • Kozmetike Biologjike

 • Kozmetike natyrale

 

    § Mjete teknike

 • Certifikimi i Mjeteve teknike per bujqesine biologjike;

Nese nuk keni gjetur Sherbimin qe kerkoni ne kete liste, lutemi na kontaktoni sepse mund te mos e kemi publikuar.

  KONTAKT PER PREVENTIV, INFORMACION.

Kerkesa u dergua me sukses!

bottom of page